سفر تولز - مرجع تخصصی سفر

اطلاعات گردشگری درباره همه جای ایران و جهان در سفر تولز

سفر تولز - مرجع تخصصی سفر

اطلاعات گردشگری درباره همه جای ایران و جهان در سفر تولز

غذاهای سنتی دبی

دوشنبه, ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۰۵:۰۹ ب.ظ

غذاهای سنتی دبی

 غذا خوردن یکی از عادت های هر انسان است که ترک آن واقعا امکان پذیر نیست. پختن و آماده کردن غذا با توجه به آداب و رسوم و فرهنگ هر منطقه با یکدیگر متفاوت است. بیشتر افراد به امتحان کردن غذاهای سنتی و محلی هر شهر یا کشور که به آن سفر می کنند، علاقه دارند. اگر قصد خرید بلیط هواپیما و سفر به دبی را دارید، بهتر است بدانید که دبی علاوه بر تفریحات آبی، هتل های لوکس و مراکز خرید مدرن؛ غذاهای سنتی و محلی فوق العاده خوشمزه هم دارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا با هم بیشتر با غذاهای سنتی دبی، مواد اولیه و طرز تهیه این غذاها آشنا شویم.

شتر شکم پر

اولین غذا از غذاهای سنتی دبی شتر شکم پر است. شتر شکم پر یکی از بزرگ ‌ترین و پرحجم ‌ترین غذاهای تاریخ دبی است که در کتاب گینس به ثبت رسیده است. شتر شکم پر یکی از گران قیمت ترین و لوکس ترین غذاهای سنتی دبی محسوب می شود. جالب است بدانید که بیشتر اعراب ثروتمند و اشراف برای تهیه این غذا ابتدا شتر را سرخ می کنند و بعد داخل شکم شتر را با مرغ، تخم مرغ، ماهی و گوسفند پر کرده و در مراسمات و جشن های قبیله ای خود میل می نمایند. 

هوموس

هوموس که با استفاده از نخود، روغن زیتون، ارده، آبلیمو، سیر و نمک تهیه می شود، در واقع یک پیش غذای لبنانی است که جزو غذاهای سنتی دبی سرو می شود. مردم دبی هوموس را با نان مخصوص پیتا میل می کنند. ولی در لبنان هوموس را همراه شاورما که از گوشت گوسفند یا مرغ به همراه سبزیجات و سیب زمینی و ادویه های خوش بو تهیه می شود، سرو می کنند. پیشنهاد می کنیم در سفر خود به دبی حتما هوموس را امتحان کنید.

الهریس

الهریس یکی دیگر از غذاهای سنتی دبی است. برای تهیه و پخت الهریس از گندم و گوشت بره استفاده می شود. ابتدا گندم و گوشت بره را کاملا می پزند، بعد از پخت طولانی مدت و حل شدن این مواد، گوشت بره را تکه تکه کرده و داخل گندم اضافه می کنند. الهریس تقریبا شبیه به حلیم ایرانی می باشد. هنگام میل کردن الهریس حتما کمی شکر و دارچین برای خوش طعم تر شدن الهریس به آن اضافه نمایید. الهریس پیشنهاد ما برای سالمندان و کودکان است چون هم نرم است و هم ویتامین مورد نیاز بدن را به بهترین نحو تامین می کند.

مجبوس

مجبوس را می توان جزو اصیل ترین غذاهای سنتی دبی نام برد. برای تهیه مجبوس گوشت بره را با استفاده از ادویه های مخصوص خوش عطر و بو طعم دار می کنند. سپس گوجه فرنگی و برنج را اضافه می کنند. نتیجه کار یک غذای فوق العاده لذیذ و خوش عطر است که طرفداران بسیاری در میان گردشگران را بخود جلب کرده است. همچنین مجبوس با ذائقه ما ایرانی ها که علاقه شدید به خوردن کباب داریم؛ بسیار سازگار و خوشایند است.

فلافل

با شنیدن نام فلافل شاید با خودتان بگویید که فلافل که غذای مخصوص و سنتی لبنان است. بله نظر شما کاملا صحیح است ولی بهتر است بدانید که فلافل هایی که در دبی تهیه و پخته می شوند؛ طعم و مزه خیلی متفاوتی با فلافل های ایرانی و لبنانی دارند. فلافل در دبی به نام طعامیا شناخته می شود. طعامیا یکی از محبوبن ترین غذاهای اعراب محسوب می شود. شما هم با امتحان کردن فلافل در دبی حتما طعم بی نظیر و جدیدی را تجربه خواهید نمود.

گجیا

یکی دیگر از غذاهای سنتی دبی و در عین حال گران قیمت این شهر است. گجیا؛ یک بره کامل بریان شده است که همراه با برنج، دانه های روغنی و سبزیجات سرو می شود. گجیا در میان مردم محلی دبی و گردشگران محبوبیت بسیار فراوانی دارد از این رو این غذا را در منو  همه رستوران های دبی می توانید ببینید و سفارش دهید. در سفر خود به دبی حتما این غذای اصیل و خوشمزه اعراب را امتحان نمایید.

تبوله

تبوله در واقع یک نوع سالاد عربی است که با استفاده از بلغور، گوجه، خیار و جعفری تهیه می شود. سالاد تبوله با اضافه کردن سیر و پیاز و روغن زیتون ، آبلیمو و نمک طعم بی نظیری را بوجود می آورد. سالاد تبوله مخصوص دبی برای افرادی که اشتهای زیادی به غذا خوردن ندارند؛ شدیدا توصیه می شود. چون سالاد تبوله به نحو قابل توجهی باعث افزایش اشتها خواهد شد.

دلمه کدو

حالا در بین غذاهای سنتی دبی نوبت به علاقمندان به دلمه رسیده است. دلمه کدو یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین غذاهای محلی دبی محسوب می شود. برای تهیه دلمه کدو مخصوص دبی، ابتدا درون کدوها را خالی می کنند. داخل کدو ها خالی شده را با استفاده از  گوشت و سبزیجات پر می کنند و آبپز می شود. دلمه کدو آماده شده را درون ظروف مخصوص می چینند و با سبزیجات تزیین می کنند. غیر ممکن است که دلمه کدو دبی را ببینید و برای خوردن آن وسوسه نشوید.

بابا گانوش

بابا گانوش یک غذای اصیل خاورمیانه است. بابا گانوش که یکی از غذاهای سنتی و محبوب برای مردم محلی دبی و اکثر توریست ها می باشد. برای تهیه بابا گانوش ابتدا بادمجان را کبابی و سپس له می کنند. بادمجان له شده را با پیاز، گوجه و روغن زیتون ترکیب می کنند. بابا گانوش همرا با نان و سبزیجات تازه سرو می شود. وقتی که یک لقمه از بابا گانوش را تست کردید، بدون شک دوست دارید تا آخرین لقمه غذا ادامه دهید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۷/۱۴
hs bagh

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی