بازار های سنتی استانبول
بازارهای سنتی استانبول
خرید کردن و گشت و گذار در مراکز خرید از جمله فعالیت هایی است که اکثر افراد به انجام آن علاقه شدید دارند. شما اگر هم قصد خرید نداشته باشید، ولی با رفتن به مراکز خرید و تماشای اجناس حال و هوای دلتان به کلی تغییر می کند. بازار های سنتی از جمله مکان هایی است که به غیر از خرید به دلیل بافت سنتی و قدیمی که دارند؛ یکی از جاذبه های گردشگری هر شهری محسوب می شوند. استانبول هم که مقصد خرید بلیط هواپیما و سفر گردشگران بسیار زیادی است بجز اماکن تاریخی و جاذبه های گردشگری فراوان بازارهای سنتی بسیار جالبی دارد. امروز قصد داریم با شما سفری کوتاه به استانبول بزرگ داشته باشیم تا با بازارهای سنتی استانبول بیشتر آشنا شویم.
جمعه بازار فیندیک زاده
اولین بازار از بازارهای سنتی استانبول که می خواهیم به شما معرفی نماییم؛ جمعه بازار فیندیک زاده استانبول است که در منطقه آکسارای هر جمعه برگزار می شود. شما می توانید اجناس و لوازم مورد نیاز خود را با قیمت فوق العاده مناسب از جمعه بازار فیندیک زاده خرید نمایید. جالب است بدانید که لباس هایی که در جمعه بازار بفروش می رسد، اغلب برند هستند که در مغازه ها فروخته نشده اند. پس اگر به پوشیدن لباس های مارک دار علاقه دارید حتما به جمعه بازار استانبول سری بزنید.
شنبه بازار بشیکتاش
شنبه بازار استانبول در محله بشیکتاش، خیابان نوژتیه، شنبه ها از ساعت 6 صبح تا 6 عصر برگزار می شود. بشیکتاش یکی از محله های اروپایی استانبول است. فروشندگان بسیاری برای فروش اجناس خود در شنبه بازار بساط می کنند که از آن جمله می توان به: جواهرفروشان، فروشندگان مواد غذایی تازه و لباس و روسری فروش ها اشاره کرد. جالب است بدانید که شنبه بازار بشیکتاش، بازاری طبقاتی است. طبقه اول شنبه بازار بشیکتاش بفروش مایحتاج خوراکی و طبقه دوم هرگونه لوازم خانگی و پوشاک اختصاص یافته است.
بازار بزرگ استانبول
بازار بزرگ استانبول که یکی از مهمترین بازار سنتی استانبول است، در خیابان فاتح، محله بایزید واقع شده است. لازم به ذکر است که بازار بزرگ استانبول، بزرگترین بازار سرپوشیده جهان می باشد. فضا و معماری داخلی بازار واقعا جذاب است بطوریکه در سال 2014 این بازار در فهرست پر بازدیدترین بازارهای جهان قرار گرفته است. شما می توانید بهترین سوغات مخصوص استانبول را از بازار بزرگ استانبول خرید نمایید. همچنین ساعات کاری بازار از 9 صبح تا 7 عصر است.
شنبه بازار باکیر کوی
شهر پر هیاهو استانبول به جز تفریحات هیجان انگیزی که دارد، از نظر خرید و گشت و گذار در مراکز خرید بسیار مشهور و پرطرفدار است. یکی دیگر از بازارهای سنتی استانبول در نزدیکی فرودگاه آتاتورک در محله به نام باکیرکوی شنبه هر هفته برگزار می شود. طول شنبه بازار باکیر کوی به چندین کیلومتر می رسد. انواع لباس ها با قیمت مناسب، لوازم خانه، جواهرات در این بازار بفروش می رسند. همچنین اجناس مارک دار با قیمت های باور نکردنی در این بازار فروخته می شوند. آدرس دقیق شنبه بازار باکیرکوری، عثمانیه، کنار ایستگاه مترو هر شنبه از ساعت، 9 صبح تا 19 عصر است.
سه شنبه بازار کادیکوی
سه شنبه بازار کادیکوی از بازارهای سنتی استانبول است که در بخش آسیایی این شهر برگزار می شود. به دلیل اینکه سه شنبه بازار موقعیت مکانی و دسترسی آسان با مترو و اتوبوس را دارد، افراد زیادی برای خرید به این بازار می روند. جالب است بدانید که فروشندگان سه شنبه بازار کادیکوی با آواز اجناس خود را تبلیغ می کنند. هر آنچه که شما لازم دارید از جمله: میوه و وسایل مورد نیاز روزانه تا انواع لباس هاس شیک مجلسی در سه شنبه بازار استانبول فروخته می شوند. بد نیست بدانید که در ساعات پایانی سه شنبه بازار می توانید اجناس را حتی با نصف قیمت خرید نمایید. سه شنبه بازار کادیکوی از 9 صبح تا 8 شب در، کادیکوی، خیابان ماندیرا شماره ۱، حسن پاشا برگزار می شود.
بازار ادویه استانبول
بازار ادویه استانبول که به بازار مصری ها هم شهرت دارد، در میدان امینیو، محله فاتح، رستو پاشا واقع شده است. بازار ادویه استانبول بعد از بازار بزرگ استانبول بزرگترین بازار سرپوشیده این شهر است. بوی عطر ادویه و رنگ های ادویه ها واقعا جلوه خاصی را به این بازار بخشیده است. شما وقتی وارد بازار ادویه استانبول می شوید حتی اگر چشمان خود را ببندید با احساس بوی ادویه ها می توانید مسیر خود را ادامه بدهید. ساعات کاری بازار ادویه استانبول هر روز به جز یکشنبه ها 8 صبح تا 7 عصر و یکشنبه ها 10 صبح تا 6 عصر است.
بازار اولوس
بازار اولوس که با نام های بازار جامعه و بازار سوسایتی هم در بین اهالی استانبول شناخته می شود، یکی دیگر از بازارهای سنتی استانبول است. بازار اولوس در اورتاکوی، خیابان جاییر، خیابان دروبویو هر روز از ساعت 8 صبح تا 7 عصر مشغول به فعالیت است. جالب است اطلاع داشته باشید که دلیل محبوبیت بازار اولوس در بین گردشگران و مردم محلی اجناس خوب و با کیفیت این بازار است. همچنین قیمت فوق العاده مناسب نسبت به کیفیت اجناس هم یکی از مزایای این بازار است.