معروفترین غذاهای استانبول
غذاهای معروف استانبول
بعد از برنامه ریزی و خرید بلیط هواپیما، و رزو هتل در استانبول، امتحان کردن غذا های محلی و سنتی مقصدی که به آنجا سفر کرده اید، یکی از تفریحاتی است که اکثر گردشگران به آن علاقه دارند. اگر شما قصد سفر به استانبول ترکیه را دارید بهتر است بدانید مردم ترکیه از نظر طرز تهیه غذاها ذائقه شبیه به ایرانی ها دارند. با ما همرا باشید تا برخی از غذاهای معروف استانبول را برای شما معرفی نماییم.
لاهماجون
یکی از پر طرفدار ترین و در عین حال ساده ترین غذاهای معروف استانبول لاهماجون یا همان پیتزای ترک است. لاهماجون با خمیر نازکی که روی آن تکه هایی از ترکیب گوشت قرمز چرخ کرده ، پیاز و فلفل قرمز گذاشته شده است و برای دقایقی در تنور سنگی گذاشته می شود. در کنار لاهماجون مقدار زیادی جعفری و آب لیمو تازه سرو می شود. توجه داشته باشید که لاهماجون به محض خارج شدن از تنور و گرم باید میل شود. با نوشیدن دوغ محلی یا همان آیران یک تجربه بی نظیر در یک وعده غذایی لذیذ را از سفر به استانبول به یادگار خواهید داشت. شما می توانید لاهماجون را درتمام محلات استانبول براحتی سفارش دهید و میل کنید.
بالیک اکمک
بالیک اکمک یکی از غذاهای معروف استانبول در واقع همان ساندویچ ماهی است. شهر استانبول به دلیل قرار گرفتن در مجاورت با تنگه بسفر علاوه بر مناظر زیبا و بکر، دسترسی آسان به ماهی و فرآورده های دریایی دارد. رژیم غذایی اکثر مردم استانبول از غذاهای دریایی می باشد. در بیشتر رستوران های استانبول هم سال ها است که ماهی در منوی اصلی یکی از گزینه های پر طرفدار محسوب می شود. بالیک اکمک در واقع ماهی سرخ شده در روغن زیتون یا کره است که غیر ممکن است شما بوی این غذا را حس کنید و احساس گرسنگی نکنید. شما می توانید بالیک اکمک را در محلاتی نظیر کاراکوی و امین انو که در مجاورت ساحل و در کنار برج گالاتای قرار دارند می توانید بصورت سنتی با نشستن در کنار پل گالاتا و تماشای منظره شهر زیبای استانبول تست نمایید.
کباب ترکی
کباب ترکی از غذاهای معروف استانبول به معنی غذای برشته شده روی آتش است. کباب ترکی که نماد و بنیان اصلی آشپزی ترکی استانبولی محسوب می شود؛ طرفداران بسیاری را در بین گردشگران بخود جلب کرده است. کباب ترکی دارای سبک های و نام های متعددی از جمله کباب تند و تیز در آدانا ، کباب نرم و آبدار در شانلی اورفه ، کباب ساندویچی که بین آن تکه های ضخیم بادمجان در عینتاپ ، کباب پیچیده شده در نان های نازک لواش که در این میان کباب اسکندر کباب مشهور ترین نوع کباب ترکی از تکه های نازک گوشت بره است که در سس گوجه ، ماست و کره است که در سال ۱۸۶۷ توسط اسکندر افندی در بورسا پخته شد و به طرز باورنکردنی محبوبیت بسیار زیادی را کسب کرد.
منمن
مژده به طرفداران املت؛ منمن از غذاهای معروف استانبول همان املت ترکیه ای می باشد. این غذای خوشمزه که با استفاده از پیاز سرخ شده فلفل و گوجه فرنگی پخته می شود، بعد با تخم مرغ، سبزیجات معطر، جعفری، فلفل سیاه و فلفل قرمز خرد شده ترکیب می شوند و طعم بی نظیری را بوجود می آورد. املت ترکیه ای یا همان منمن از جمله غذاهای ترکی خوشمزه ساده و ارزان است که کلی طرفدار در بین گردشگران و حتی مردم محلی هم دارد. در برخی از جاهای استانبول برای پختن منمن از مواد اضافی همچون پنیر، گوشت تکه تکه شده، قارچ، سوسیس، کالباس و یا حتی مرغ یا بادمجان استفاده می کنند .
بورک
یکی از غذاهای معروف استانبول بورک است. بورک یک غذای سنتی ترکیه که پایه اصلی آن خمیر یوفکا است در انواع مختلف و طعم های متفاوتی آماده می شود. در واقع بورک یکی از میان وعده هایی است که باب میل بسیاری از مردم ترکیه و گردشگران قرار گرفته است. برای بورک موادی از قبیل گوشت چرخ کرده، گوشت مرغ، کالباس، گوجه، اسفناج و قارچ و یا مواد اولیه سبک تری مانند پنیر، سبزیجات و زیتون را بسته به سلیقه هرکس داخل خمیر یوفا می پیچند و در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه و دلپسب را در وعده صبحانه یا عصرانه می توانید میل کنید و از طعم و مزه بی نظیر برک لذت ببرید.
مانتی
مانتی از دیگر غذاهای معروف استانبول است که بنام راویولی ترکیه ای در بین گردشگران مشهور شده است. برای تهیه مانتی از آب، آرد و نمک خمیری درست می شود و برخی با اضافه کردن تخم مرغ عطر و طعم آن را بیشتر می کنند. مواد داخل مانتی از گوشت گاو یا بره ، پیاز، نمک و فلفل از قبل پخته و آماده می شود. هر چه خمیر مانتی نازک تر و قطعات پیچیده شده کوچک تر باشد، نشان دهنده تبحر بیشتر آن آشپز است. مانتی های آماده شده در آب چوشیده آبپز می شود. حالا نوبت سس مانتی است که نقش مهمی در عطر و طعم مانتی دارد. ماست، سیر و سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط می شود و همراه کره روی مانتی ریخته می شود. مانتی بسیار لذیذ و با طعم خاص آماده سرو است.